Përshkrimi i Pronës

✅ Çmimi: 105.000 Euro
✅ Vendndodhja: Orikum, Vlore
✅ Siperfaqe: 50m2
Zona në të cilën ndodhet dyqani është një zonë e zhvilluar me levizsshmeri te dendur, e cila ofron të gjitha facilitetet e nevojshme për një biznes. Ndodhet ne kat perdhe. Orikumi gjendet ne nje vendodhje mjaft strategjike dhe e barazlarguar nga atraksionet kryesore te qarkut Vlore.
Distancat:
Tuneli i Llogarase – Palase = 13 km (10 minuta)
Porti i Jahteve, Orikum = 100 metra (1 minute)
Porti Vlore = 16 km (15 minuta)
Aeroporti Vlore = 36 km (25 minuta)

Detajet e Pronës

Referenca: NEXT472
Lloji: Commercial
Statusi New
Website Views 36
Sip. Totale 50 m2

Karakteristikat

Airport
City Center
CountrySide
Shopping Center
Train Station
Fire station
Historic area
Police
Hospital
Public Library
School
View to Mountain