Përshkrimi i Pronës

Prona ndodhet ne krah te rruges nacionale Orikum-Tragjas. Gjithashtu ndodhet 5 minuta nga qendra e Orikumit, ku mund të gjeni të gjitha shërbimet e nevojshme si dyqane, restorante, dhe shërbime të tjera. Prona ka një akses të shkëlqyer pasi ndodhet direkt në krah të rrugës nacionale Orikum-Tragjas. Vendndodhja strategjike pranë rrugës kryesore dhe afërsia me atraksionet kryesore e bëjnë këtë pronë ideale për investime të ndryshme, si në sektorin e turizmit apo bujqësisë.

Atraksione Turistike:
- Parku Kombëtar i Llogarasë: Rreth 15km afer, një destinacion i njohur për turizëm malor dhe natyror.

- Gjiri i Vlorës: Prona është rreth 23km afer nga Gjiri i Vlorës, një nga gjiret më të bukura dhe të famshme të Shqipërisë.

- Kalaja e Kaninës: E vendosur rreth 18km afer nga prona, kjo kala ofron pamje panoramike të mrekullueshme dhe është një pikë historike e rëndësishme.

Distancat:
Tuneli i Llogarase – Palase = 15km
Porti i Jahteve, Orikum = 150metra
Porti Vlore = 15km
Aeroporti i Vlores = 35km

✅ Siperfaqe: 12.000 m2
✅ Çmimi: 35 Euro/M2

Detajet e Pronës

Referenca: NEXT592
Lloji: Land
Statusi New
Website Views 12
Sip. Totale 12000 m2

Karakteristikat

Airport
City Center
CountrySide
Shopping Center
Train Station
Fire station
Historic area
Police
Hospital
Public Library
School
View to Sea
View to Mountain