Përshkrimi i Pronës

Prona ndodhet ne krah te Bypass Tragjas-Fushe Dukat. Ka akses dhe nga rruga e vjeter Orikum-Tragjas, pasi gjendet ne mes te ketyre dy rrugeve. Gjithashtu ndodhet 5 minuta nga qendra e Orikumit, ku mund të gjeni të gjitha shërbimet e nevojshme si dyqane, restorante, dhe shërbime të tjera, per shkak të aksesit të shkëlqyer te saj. Ka shtrirje 16m2 gjeresi dhe 62.5m2 gjatesi ne ngjitje te kodrines. Pra, disponon pamje te zones komplet dhe te detit ne ngjitje te kodrines. Vendndodhja strategjike pranë rrugës kryesore dhe afërsia me atraksionet kryesore e bëjnë këtë pronë ideale për investime të ndryshme, si në sektorin e turizmit apo bujqësisë.

Atraksione Turistike:
- Parku Kombëtar i Llogarasë: Rreth 15km afer, një destinacion i njohur për turizëm malor dhe natyror.

- Gjiri i Vlorës: Prona është rreth 23km afer nga Gjiri i Vlorës, një nga gjiret më të bukura dhe të famshme të Shqipërisë.

- Kalaja e Kaninës: E vendosur rreth 18km afer nga prona, kjo kala ofron pamje panoramike të mrekullueshme dhe është një pikë historike e rëndësishme.

Distancat:
Tuneli i Llogarase – Palase = 15km
Porti i Jahteve, Orikum = 150metra
Porti Vlore = 15km
Aeroporti i Vlores = 35km

✅ Siperfaqe: 1000 m2 ose 2000 m2
✅ Çmimi: 38 Euro/M2 (38,000 euro / 76,000 euro)

Detajet e Pronës

Referenca: NEXT593
Lloji: Land
Statusi New
Website Views 12
Sip. Totale 1000 m2

Karakteristikat

Airport
City Center
CountrySide
Shopping Center
Train Station
Fire station
Historic area
Police
Hospital
Public Library
School
View to Sea
View to Mountain